Camping De Veluwse Wagen-logo

Omringd door bos, heide en rivieren

Camping De Veluwse Wagen-logo

Natuurlijk! Vakantie op de Veluwe

Camping De Veluwse Wagen-logo

Wild spotten op de Veluwe

Kamperen op Camping De Veluwse Wagen in Emst

WEGENS OVERNAME KUNT U OP DIT MOMENT NIET BOEKEN. WIJ VERWELKOMEN U GRAAG WEER IN HET NIEUWE SEIZOEN ONDER EEN NIEUWE NAAM EN MET EEN NIEUW CONCEPT!

Reserveer een plek

Camping

Op onze camping voor rustzoekers en natuurgenieters hebben wij mooie comfortplaatsen. De plekken zijn ruim opgezet en op veld 1 en veld 2 gescheiden met heggen. Daarnaast is er een veld speciaal ingericht voor campers en kampeerders met tenten. Op het terrein bevinden zich waterpunten en elke plek is voorzien van elektra. Bij aankomst wordt uw caravan door ons op zijn plek gezet. Zo wordt de rust op onze camping gewaarborgd. Uw auto parkeert u gratis op ons afgesloten parkeerterrein.

De sanitaire voorzieningen zijn schoon en fris. Daarnaast hebben we afsluitbare wascabines met wasmachines, drogers en strijkmogelijkheden.

Wij beschikken over mooie jaarplaatsen, voorzien van water, riolering en elektra. De ligging is zeer mooi en rustig, vrij van de camping.

Paardrijden op de Veluwe is een geweldige ervaring. Daarom biedt onze camping ook plaats aan uw paard. Dat kan buiten in de wei of warm binnen in een box met stro en drinkbakken.

Reserveren

Bekijk hier de plattegrond van de camping

Appartement

Heerlijk op de Veluwe verblijven in uw eigen appartement kan nu ook bij ons. Buiten voor uw appartement is een mooi ruim terras aangelegd. Alles is gelijkvloers dus ook makkelijk toegankelijk voor rolstoelen en rollators. In het appartement hebt u uw eigen keuken met een koelkast en een combi-magnetron. Verder hebt u uw eigen eethoek en een comfortabele bank waarvan u lekker tv kunt kijken of uitrusten na een fijne dag fietsen of wandelen.  

Pension

Op de camping bevindt zich het familiepension. Vier tweepersoonskamers met elk een eigen douche en toilet en een gezamenlijke woonkamer,  bieden een comfortabel verblijf voor het hele gezin, of voor bijvoorbeeld een groep vrienden. In de woonkamer staan een televisie en een kast met boeken en spelletjes. Zo hoeft u uzelf op regenachtige dagen geen moment te vervelen. 's Morgens staat er een heerlijk ontbijtje voor u klaar. 's Avonds kunt u heerlijk eten in de eetboerderij.

Lees onze reviews

Eetboerderij

Genieten van heerlijke, gegrilde kip? Dan moet u bij onze eetboerderij zijn! Hier serveren we dagelijks heerlijke kipgerechten voor jong en oud. Overdag geniet u van een kopje koffie en gebak op het gezellige terras. Het terras kijkt uit op de kinderspeelplaats, waar de jongste bezoekers zich kunnen uitleven.

De fietsenstalling naast het terras heeft een laadpaal voor elektrische fietsen.

Bekijk de menukaart (binnenkort beschikbaar)